Om oss

Rensk er drevet av Bergen Tak og Vedlikeholdsservice AS. Vi tilbyr takrennerens i hele Bergen og omeng.

Med vår metode rensker vi takrenner raskt, enkelt og uten å måtte sette opp stillas eller bruke stiger. Det gjør at HMS risikoen er liten, og at vi kan holde en rimelig pris for oppdraget. I tillegg tillater vår metode at man kommer til steder hvor det ellers ville vært vanskelig å komme til.

Vi er selvforsynte! Vår tjeneste er helt ekstern og krever ikke at vi kommer inn i huset ditt. Alt vi trenger er fri tilgang rundt på eiendommen. Du trenger ikke engang å være til stede så lenge vi har tilgang til strøm.

Fra moderne plastrør-systemer til støpejern! Vi kan rense alle typer takrenner, til og med pressede og formede stålrenner samt mindre vinterhage og drivhus renner.

Systemet bruker en høyteknologisk støvsugingsprosess som drives fra bakken. Vi trenger ikke å bruke tid på å sette opp stillaser for tilgang og dermed har vi ingen helse- og sikkerhetsproblemer relatert til høydearbeid.

En stor fordel ved vårt system er at vi kan rense takrenner i vanskelige områder hvor man ikke kan komme til med stige (vårt utstyr strekker seg komfortabelt til fem etasjer). Det eneste alternativet ville være å bruke dyre lifter eller stillas.

TAKRENNERENS

For næringsbygg, borettslag og hus!